Humares: Teqoia nieuw merk voor white collar technici

0

Het merkenportfolio van Humares in Nederland bestaat vanaf heden uit twee merken: Maintec voor de ‘blue collar’ technische vaklieden en Teqoia voor de ‘white collar’ specialisten.

Dat maakt Humares bekend via haar website.

Het bedrijf zet met de introductie van Teqoia naast Maintec een tweede sterk merk neer, dat moet uitgroeien tot een toonaangevende speler op de markt van hoogopgeleide technische specialisten.

Teqoia

Teqoia is een samenvoeging van NOVA Engineering, NOVA IT Solutions, Isoper Engineering Services en Primat Technische Professionals. Het nieuwe bedrijf heeft kantoren in Antwerpen, Amsterdam, Assen, Eindhoven, Hengelo, Oldenzaal en Rotterdam.
Teqoia is actief in olie, gas & petrochemie, chemie, voeding & farmacie, bouw, civiel & installatie en machinebouw.

Activiteiten bundelen

Patrick van der Ploeg, ceo van Humares, zegt in een toelichting de site van Humares: “Wij hebben een stevige groeiambitie en willen zowel op het gebied van uitvoerend technisch personeel als op het gebied van hooggekwalificeerde technisch specialisten toonaangevend zijn. Voor de blauwe boorden hebben we met Maintec al een sterk merk staan, maar voor onze witte boorden specialisten waren onze activiteiten nog versnipperd binnen drie merken. Daarom hebben we besloten om al die activiteiten te bundelen in Teqoia.”

Bron: Humares

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer