Omzetranglijst 2014: uitzendmarkt hersteld

2

De uitzendmarkt is grotendeels hersteld en flexondernemers zijn positiever gestemd over de financieel-economische situatie van hun bedrijf.

Dat blijkt uit de Flexmarkt Omzetranglijst 2014 die eind deze maand wordt gepubliceerd. De Omzetranglijst telt dit jaar een recordaantal van 80 deelnemende uitzendorganisaties, variërend van multinationals tot middelgrote en kleine uitzendbureaus en payrollbedrijven.

Positiever gestemd
Op basis van de uitgebreide enquête biedt de Flexmarkt Omzetranglijst 2014, naast omzet- en winstcijfers, uitgebreide analyses van de financieel-economische situatie en verwachtingen van uitzendbedrijven. Hiervoor werkt de redactie van Flexmarkt nauw samen met financieel specialisten van Mazars Berenschot Corporate Finance MBCF. De gemiddelde deelnemer aan de omzetranglijst gaf aan positiever gestemd te zijn over de economische conjunctuur en de financiële situatie van zijn eigen bedrijf.

Markt hersteld
De algemene conclusie die op basis van de Omzetranglijst 2014 kan worden getrokken is dat de markt is hersteld. ‘Het herstel dat in 2013 is ingezet, zet nu vol door’, concludeert Roel ter Steeg, managing partner van MBCF, die sinds jaar en dag bij de analyse van deze ranglijst betrokken is. Het overgrote deel van de 80 uitzendorganisaties zag hun omzet in 2014 stijgen ten opzichte van 2013. Bij ‘slechts’ tien uitzendorganisaties daalde de omzet en vijf uitzendorganisaties behaalden dezelfde omzet als in 2013.

De Flexmarkt Omzetranglijst 2014 wordt in de eerstvolgende editie van Flexmarkt gepubliceerd die op 29 mei a.s. verschijnt. Nieuwsgierig en wilt u ook Flexmarkt ontvangen?

Lees ook: Omzetranglijst 2013: weer groei uitzendbranche

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

2 reacties

 1. J.B.M. Heggelman op

  Hallo,

  Wij willen ook graag onze omzet in de ranglijst 2014 terugzien. 

  Wat moeten wij hiervoor doen? Hoor graag van u.

  Joop Heggelman

  Financieel directeur
  Public Support

  0613004975

 2. AL Lubbers op

  geachte heer Heggelman,

  dat is goed om te horen.
  Ik neem u graag op in de volgende omzetranglijst. Als u een mail wilt sturen aan redactie@flexmarkt.nl met uw e-mailadres, dan zorg ik dat u in het bestand komt.

  Arthur Lubbers

  redactie Flexmarkt

Reageer