Please gaat ook HR-professionals detacheren

0

Please start per 1 december met de detachering van HR professionals. Lars Bombeeck is aangesteld als Directeur van Please HR Professionals en gaat de detacheringstak de komende jaren opzetten en uitbouwen.

De HR professionals zijn onderdeel van Please. Ze worden op projectbasis voor een bepaalde periode bij een bedrijf ingezet, om bijvoorbeeld een HR-vraagstuk op te lossen of een specifiek project op te starten. Bovendien zijn ze inzetbaar ter vervanging van een zwangerschaps- of ziekteverlof.

Lars Bombeeck

Bombeeck zegt over het idee achter het opzetten van Please HR Professionals. “Bij Please hebben we al veel specialistische HR kennis in huis. Onze HR professionals ondersteunen ondernemers al met incidenteel advies, maar wij merken bij bestaande én potentiële klanten dat de vraag naar specialistische kennis op HR gebied blijft toenemen. Dit is nog eens extra aangewakkerd door corona, toen er opeens meer behoefte was aan duurzame oplossingen voor thuiswerken, nieuwe manieren van onboarden of cultuurbehoud bij hybride werken. Maar ook op andere vlakken blijft de vraag naar HR-versterking groeien. Denk bijvoorbeeld aan verzuimbeheer, duurzame inzetbaarheid of diversiteitsbeleid. Met onze HR professionals bieden we bedrijven op een flexibele manier de gewenste hulp, zonder dat ze vast zitten aan langdurige contracten.”
Ondernemers kampen volgens Please met steeds meer HR-vraagstukken die specialistische kennis vereisen maar hebben deze niet altijd in huis, evenals de tijd en middelen om zelf een HR-professional aan te nemen. Denk aan vraagstukken op het op het gebied van employer branding, de krappe arbeidsmarkt, digitalisering van HR-processen, strategische personeelsplanning, en het goed inrichten van hybride werken. Ondernemers kunnen hiervoor bij Please HR Professionals terecht voor tijdelijke versterking van de organisatie met een HR specialist.

Jad Berad

Fullservice werkgeverspartner

Met de toevoeging van Please HR Professionals ontwikkelt het bedrijf uit Helmond zich nog verder als fullservice werkgeverspartner. Ondernemers kunnen er terecht voor onder meer salarisadministratie, werving en selectie van medewerkers en het inzetten van uitzendkrachten, payrollmedewerkers, expats en zzp’ers. Jad Berad, commercieel directeur Please: “We hebben alles onder één dak op HR gebied. Juist door alle uitdagingen waar ondernemers mee te maken hebben, is de behoefte aan een alles-in-een dienstverlening groter dan ooit. Zij willen een partner die ze kan helpen op een breed niveau, van salarisadministratie tot employer branding. Wij willen ondernemers betere werkgevers maken en daar speelt HR een hele belangrijke rol in.”

 

Noot van de redactie:

Please heeft zich ontwikkeld van payroller naar HR-dienstverlener en noemt zichzelf nu dus werkgeverspartner. Veel voormalig traditionele payrollbedrijven hebben de afgelopen jaren een transitie doorgemaakt of zijn daar nog mee bezig.

Lees ook:

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer