USG People: betere resultaten dan verwacht

0

Sterke prestaties op de Nederlandse markt hebben USG People vorig kwartaal een aanzienlijk beter resultaat opgeleverd dan verwacht.

Dat concludeerden analisten van Rabobank vrijdag.

USG People boekte in het vierde kwartaal van vorig jaar een bedrijfsresultaat (ebita) van 27,2 miljoen euro, waar Rabo rekende op 20,4 miljoen euro. Nederland was duidelijk de drijvende kracht achter de verbetering, met een ebita van 18,4 miljoen euro, waar de analisten rekenden op 12 miljoen euro. Ook de autonome omzetgroei per werkdag was met 1 procent beter dan verwacht. De groei trok bovendien verder aan in de eerste weken van 2014.

Analist Marc Zwartsenburg van ING sprak ook van sterke resultaten. Volgens hem kent vooral de Nederlandse markt een goede start van het jaar. Daarbij lijkt USG zelf wat positiever geworden over de trend in januari en februari.


AFN

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer