Faillissementen flexbranche september

0

In september zijn weer verschillende flexbedrijven die zich bezighouden met arbeidsbemiddeling of personeelsbeheer failliet verklaard.

Op 6 september werd Axcess Contracting uit Roermond failliet verklaard en op dezelfde dag bleken ook drie onderdelen van Horeca Flex Groep uit Gorinchem bankroet. Het gaat om Hospitality People, Hospitality Payroll en Horeca Flex Bureau.Interfacet uit Hilversum is op 12 september failliet verklaard. Op dezelfde dag werden ook Top60 Professionals uit Amsterdam en Briqxx Tech uit Eemnes failliet verklaard. Briqxx Tech was een detacheringsbureau in de technische sector.

Op 18 september is De Blécourt uit Dordrecht failliet verklaard. Het bedrijf hield zich bezig met recruitment, outplacement, assessments en trainingen. Ook GSN Management Group is op 18 september failliet verklaard. Detachering Nederland uit Bussum is op 20 september failliet verklaard. Ook Van Maanen Facilitair uit Barneveld ging deze dag failliet. Dit bedrijf hield zich bezig methet uitlenen van personeel, alsmede het verrichten van administratieve, logistieke en commerciële werkzaamheden.

Stichting Werk II uit Rotterdam is op 25 september failliet verklaard, evenals ILS Noord-Holland uit Wieringerwerf. Een dag later ging ook Trace Recruitment uit Amsterdam failliet.

Op 27 september werden diverse flexbureaus failliet verklaard. Het gaat om Crios Uitzend & Detachering en Crios Medical uit Nijmegen, Bss Uitzendgroep uit Den Haag en Verwoerd Uitzendbureau uit Rijswijk.

Bron: www.faillissementen.com

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer