Is uw backoffice voldoende geautomatiseerd?

0

In samenwerking met WePayPeople houdt Flexmarkt een korte enquête over de mate van automatisering van de backoffice bij uitzendorganisaties.

Wij zijn benieuwd naar de graad van digitalisering van de werkprocessen binnen uw uitzendorganisatie. In hoeverre is bijvoorbeeld de inschrijving en contractverstrekking (digitaal tekenen) van een nieuwe medewerker in uw organisatie geautomatiseerd? In welke mate is de controle en facturatie van gewerkte uren gedigitaliseerd?

Daarom verzoeken wij u onderstaande vraag te beantwoorden.

 

 

Kans op gratis kaarten Flexdiner

Heeft u gereageerd op deze stelling en wilt u kans maken op een gratis kaart voor het Flexdiner op 21 mei a.s.? Mail dan uw naam en adres naar redactie@flexmarkt.nl.

Dit is de eerste van twee enquêtevragen. Binnenkort maken wij de uitkomst bekend op flexmarkt.nl

Flexdiner
Deze enquête wordt gehouden in aanloop naar het Flexdiner, dat op 21 mei a.s. op Landgoederij Bunnik plaatsvindt. Dit exclusieve diner is een unieke mogelijkheid tot netwerken en kennisdeling met arbeidsmarkt- en flexspecialisten. Centraal staan de kansen die technologische ontwikkelingen bieden aan de flexbranche. WePayPeople is hoofdsponsor van het Flexdiner. Geïnteresseerd? Kijk op www.flexcongres.nl en meld u aan.


Lees ook: Technologie krijgt enorme impact op flexmarkt

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer