N2 Facility, voor huisvesting internationale medewerkers

0

N2 People heeft er een zusterorganisatie bijgekregen: N2 Facility, dat de huisvesting voor internationale medewerkers verzorgt. 

Martin van den Munckhof is sinds begin april de nieuwe directeur van N2 Facility. Van den Munckhof startte eerder als interim manager en heeft ruime ervaring opgebouwd in de facilitaire dienstverlening waarin hij meerdere jaren in diverse operationele- en managementfuncties actief werkzaam was.

Onder de MENS Group holding zijn nu N2 People en N2 Facility actief. Met deze uitbreiding en verdere specialisatie geeft Eric Nabuurs (CEO MENS Group) vorm aan de herinrichting van zijn organisatie in de zakelijke dienstverlening en zijn groeiambities voor de komende jaren.

N2 Facility is de eerste zelfstandige zusterorganisatie naast N2 People, de personele dienstverlener in de branches automotive, logistiek en techniek die vanaf de oprichting in 2010 een gestage groei doormaakt en sinds 2020 een groeiversnelling inzet.
De explosieve groei in 2021 en de voortzetting hiervan zorgden ervoor dat N2People van een kleinere flex organisatie doorstootte naar een middelgrote flex-organisatie en in 2022 binnenkwam in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100.

Huisvesting internationale medewerkers

Martin van den Munckhof krijgt nu de regie over het zelfstandige zusterbedrijf N2 Facility. De kernactiviteiten van N2 Facility zijn: Housing, Cleaning en Maintenance. Huisvesting voor de internationale medewerkers van zowel het eigen zusterbedrijf N2 People, van andere werving- en selectiebureaus maar ook van internationale medewerkers die vast in dienst zijn of komen bij bedrijven. Cleaning en Maintenance is dan een logisch vervolg hierop.

Eric Nabuurs, CEO van de MENS Group voegt hieraan toe: “Ons bedrijf is zeer verheugd dat naast Bas Joosten als Operational Director van N2 People nu ook Martin van den Munckhof toe treedt tot het directieteam. Met de ervaring van Martin is hij bij uitstek geschikt om N2 Facility als zelfstandige organisatie in de facilitaire dienstverlening gestalte te gaan geven”.

Scheiding baan en huisvesting

Verdere groei staat op de rol. “Met ruime ervaring in de uitzendbranche en de inzet van internationale vakkrachten voor met name de sectoren Automotive, Techniek en Logistiek, inclusief chauffeurs, beschikt N2 People inmiddels over een groot Europees netwerk met eigen (remote) recruiters en agentschappen in meerdere EU landen. N2 Facility is met de kernactiviteiten Housing, Cleaning en Maintenance een welkome aanvulling op hoe wij denken over dienstverlening”, stelt Eric Nabuurs.
“Het sluit perfect aan bij het plan van de ABU, en de eerdere aanbevelingen van de commissie Roemer, om baan en huisvesting van arbeidsmigranten te scheiden en verdere stappen te zetten voor de duurzame invulling van het goed werkgeverschap, kwaliteitsverbetering en beschikbaarheid van huisvesting, opleiden en aandacht voor het welzijn van arbeidsmigranten.”

Lees ookABU: scheiding bed en baan arbeidsmigranten

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer