Recruitment 3.0 binnen handbereik elke flexondernemer

0

Op 22 mei vond het event Get Glued! plaats, waar het nieuwe merk ‘Glued, tools to recruit’ werd gelanceerd. Glued is een nieuwe aanbieder van recruitment tooling, die recruiters en HR-professionals ondersteunt bij het matchen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

 
De startup is een initiatief van FlexService, bepaald geen onbekende in uitzendland, en wil zich onderscheiden door een uiterst flexibele dienstverlening te bieden, waardoor de nieuwste recruitment-technologieën ook binnen handbereik komen van flexondernemers met een beperkt budget.

Nieuwe tijden, nieuwe oplossingen

Tijdens de presentaties werd ingegaan op de snel veranderende arbeidsmarkt en de invloed daarvan op het werk van de arbeidsmarktprofessional. Er is een enorme wildgroei aan online vacaturebanken en carrièresites. Vraag en aanbod bewegen zich steeds meer langs elkaar heen, en vacatures staan op meerdere plaatsen vermeld. Kortom, het overzicht is volledig zoekgeraakt.

Geen implementatieperikelen

Glued, tools to recruit is gefinancierd en ontwikkeld door FlexService, dat al vele jaren exclusief aan de flexmarkt bedrijfssoftware levert. De Glued-software is cloud based, dus men kan de tools in gebruik nemen zonder implementatie-inspanning.

Flexibele kostenbasis

Het gebruik van sommige tools is gratis, voor andere wordt een kleine vergoeding per dag gevraagd. Alle tools zijn op elk moment opzegbaar. Er zijn dus geen langlopende contracten nodig. De tools zijn verkrijgbaar in de GluedStore: Gluedrecruit.com.

GluedJobs eerste in reeks nieuwe tools

Tijdens het event werd de eerste tool gepresenteerd: GluedJobs (een coproductie met Actonomy). Tevens werd de ontwikkelagenda voor de rest van het jaar uiteengezet. Later dit kwartaal volgt GluedLoon, een eenvoudige tool voor het toepassen van inlenersbeloning. In Q3 staat JobMarkt met GluedWebshop gepland, waarmee de recruiter een eigen vacaturewebshop kan openen op een grote gratis vacaturebank van Nederland. Eveneens in Q3: GluedContract, voor online afwikkeling van alle klant- en kandidaatcontracten. In Q4 volgt GluedProfile, waarmee online kandidatenprofielen eenvoudig te doorzoeken zijn.

Beter overzicht vacatureaanbod

GluedJobs zoekt (gebruikmakend van de zoektechnologie van Actonomy) continu vacatures op internet, filtert op dubbele vermeldingen en structureert (met bronvermelding) naar interessegebied, regio en/of beroepsgroep. De gevonden vacatures worden dagelijks of wekelijks naar de mailbox van de recruiter gestuurd. Er kan ook gekozen worden voor JobAlert, dat nieuw gevonden vacatures binnen 5 minuten persoonlijk meldt.

OTYS reseller

OTYS, een grote internationale speler op de markt van recruitmentsoftware, zal als reseller GluedJobs aan haar klanten gaan aanbieden. Dit ter ondersteuning van haar ‘One Touch Recruitment’-benadering.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer