Uw bedrijf ook in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100?

0

Ook dit jaar publiceert Flexmarkt de Omzetranglijst Top-100. Flexbedrijven kunnen in deze toonaangevende benchmark worden opgenomen als zij hun omzetcijfers doorgeven aan de redactie van Flexmarkt. Zorg dat uw bedrijf ook in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2023 komt.

De redactie is begonnen met het verzamelen van gegevens. Elk jaar sturen tal van flexbedrijven, van groot tot klein, hun omzetdata in voor vermelding in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100.
Wilt u uw organisatie ook (weer) terugzien in deze benchmark voor de flexbranche? Geef dan de volgende omzetcijfers door aan de redactie:

  • Omzet 2022:
  • Omzet 2021:
  • (eventueel) Omzetprognose 2023:

Dit kunt u eenvoudig doen door een mail te sturen aan: flexmarkt@vmnmedia.nl

Let op:
Het gaat om de omzetgegevens gerealiseerd in Nederland. Bij voorkeur de omzet zoals ze die ook (later in het jaar wellicht) wordt geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Graag incl. deelnemingen, naar rato van het percentage (en die deelnemingen noemen).

Doorgeven van uw omzetgegevens graag uiterlijk 31 maart a.s.

Publicatie

De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 zal worden gepubliceerd in de special van Flexmarkt die begin juni verschijnt. Deze uitgave biedt cijfers, uitgebreide analyses en trends. Hiervoor werkt de redactie van Flexmarkt samen met Corporate Finance International (CFI).

 


Abonnees van Flexmarkt ontvangen het magazine met daarin de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100, alle analyses en interviews. Deelnemende bedrijven ontvangen de Flexmarkt Omzetranglijst digitaal.

Heeft u vragen over deelname aan de Flexmarkt Omzetranglijst, stuur dan aub een mail aan: arthurlubbers@vmnmedia.nl

Bekijk ook de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2022 online.

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer