64 intercedenten opgeleid tot duurzame inzetbaarheid specialist

0

DOORZAAM, het fonds voor de duurzame inzetbaarheid, heeft al 64 intercedenten opgeleid tot Specialist Duurzame Inzetbaarheid.

DOORZAAM is de nieuwe stichting waarin STAF en STOOF begin dit jaar zijn opgegaan. De stichting heeft tot doel duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren en het fonds biedt uitzendorganisaties ondersteuning hierbij.

DI Specialist

Directies en managers ontwikkelen zich bij het DOORZAAM traject op het gebied van duurzaamheid. Zij worden meegenomen in wat duurzame inzetbaarheid (DI) is en hoe zij door middel van verbindend leiderschap DI kunnen stimuleren en borgen.

Intercedenten ontwikkelen zich tot DI Specialist. Het traject bestaat uit inspirerende workshops en intervisies over DI, waarbij er aandacht is voor coachend leiderschap, story­telling, groepsdynamiek en het leiden van ronde tafelge­sprekken. We gaan verder aan de slag met verschillende gespreks- en intervisietechnieken, en je leert het DI ver­haal te vertellen binnen je organisatie en aan opdrachtgevers.

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid gaat over hoe wij allemaal op een goede en prettige manier, fit en met plezier kunnen blijven werken tot aan het pensioen. Zowel vaste- als flexibele medewerkers. Het gaat over loopbaan, leren, ontwikkelen, gezondheid en financiën. Werken aan duurzame inzetbaarheid draagt bij aan iemands (werk)plezier en heeft in alle opzichten een preventief karakter. Werkgevers die aandacht hebben voor de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers, worden als meer aantrekkelijke werkgevers gezien.

Bron: DOORZAAM

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer