Verbouwingstraject Tempo-Team later afgerond

0

In het najaar van 2010 werd de eerste vernieuwde vestiging van Tempo-Team geopend. Deze vestiging moest als voorbeeld dienen voor alle andere vestigingen van de uitzendorganisatie in ons land.

Er werd gestart met een ‘extreme make over’, die in 2011 moest worden afgerond. Nu, ruim een half jaar later, laat Harald Zandvliet, Manager Public Relations van Tempo-Team aan Flexmarkt weten dat ze dat niet gaan redden. ‘Feitelijk zijn we in het voorjaar van 2011 pas echt begonnen. Daarvoor zijn nog een aantal pilots gedraaid om alles te finetunen. Dat betekent dat we in het voorjaar van 2012 klaar zullen zijn.’ Volgens Zandvliet verloopt alles voorspoedig en levert het project veel positieve energie op.

Alle vernieuwde vestigingen worden ook opnieuw ingericht. De oude kantoorinrichting wordt aan goede doelen gegeven. Zo zijn Stichting Max, restaurant Fifteen, buurtverenigingen en voedselbanken al verblijd met stoelen, bureaus en kasten van Tempo-Team.

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer