Randstad: Greg Netland verlaat Raad van Bestuur

0

Randstad-bestuurslid Gregory A. Netland heeft besloten in maart 2012 de raad van bestuur te verlaten en geen tweede termijn aan te gaan. Hij wil dichter bij huis gaan werken en zijn kennis en expertise inzetten bij kleine en middelgrote bedrijven.

Netland kwam in 2008 in de Raad van Bestuur van Randstad, verantwoordelijk voor de VS, Mexico en Canada. CEO Ben Noteboom zegt in een persbericht bedroefd te zijn deze “aimabele sectorveteraan” te zien vertrekken. “Hij laat Randstad Noord-Amerika in een uitstekende staat achter en ik wil hem bedanken voor zijn commitment en toewijding aan het bedrijf.” Noteboom benadrukt dat er de laatste vier jaar veel is gebeurd, met het positioneren van Randstad in Noord-Amerika, de integratie met Vedior, de recessie en recentelijk nog de aankoop van SFN.

Linda Galipeau
De Raad van Commissarissen heeft de Canadese Linda Galipeau voorgesteld om Netlands rol over te nemen voor, in beginsel, een periode van vier jaar. Deze aanstelling moet nog goedgekeurd worden op de jaarlijkse aandeelhoudersbijeenkomst van 29 maart 2012.

Galipeau begon in 1995 voor Randstad U.S. als districtmanager. In 1997 keerde ze terug naar haar Canadese geboortegrond om zich te wijden aan de Canadese activiteiten van Randstad.  Galipeau is sinds 2008 de voorzitter van Randstad Staffing in de VS.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer