Adecco Nederland breidt top verder uit

0

Adecco Group Nederland heeft opnieuw een topman aangetrokken. Per 1 mei is Jasper Rynders (1976) gestart als de nieuwe Directeur Executive Relations.

Rynders heeft de afgelopen jaren voor KPN, Getronics en Talpa E-Commerce Solutions gewerkt in verschillende commerciële en leidinggevende rollen. Daarnaast adviseert hij verschillende Tech startups die nieuwe technologie inzetten om een maatschappelijke impact te realiseren.

Adecco Analytics

Aan Rynders de taak het ingezette beleid op het vlak van klanttevredenheid, samenwerking en digitalisering verder te gaan vormgeven. Tevens zal Rynders Adecco Analytics, de HR data-dienst van de Adecco Group, verder in de markt gaan zetten. Rynders: “Data heeft een steeds grotere impact op de beslissingen die we iedere dag nemen. Maar data alleen, dan ben je er nog niet. Het gaat om de interpretatie en duiding. Organisaties zijn meer dan ooit op zoek naar heldere en actiegerichte inzichten die hen kunnen helpen succesvoller en effectiever te opereren in hun zoektocht naar potentiële kandidaten. Ik heb enorm veel zin om hiermee aan de slag te gaan en organisaties de meerwaarde en maatschappelijke impact te laten zien van een goede data analytics tool.”

Versterken Adecco Nederland

Melvin de Boer, CEO van de Adecco Group Nederland: “Jasper heeft een natuurlijk talent om te verbinden door zijn grote maatschappelijke betrokkenheid en ervaring met thema’s zoals diversiteit, sociaal duurzaam ondernemen, publiek-private samenwerking en digitalisering. Dit zijn maatschappelijke vraagstukken waar al onze klanten mee te maken hebben. Jasper brengt waardevolle ervaring mee in het verder versterken van de Adecco Group Nederland als innovatieve HR services partner met een maatschappelijk profiel.”

Bron: Adecco Group Nederland

Van de redactie:

Omzetdaling

Adecco Group Nederland verkeert in zwaar weer. De uitzender kampt al drie kwartalen op rij met een omzetdaling van meer dan 10% nadat begin deze maand bleek dat Adecco in Nederland ook in het tweede kwartaal het tij niet heeft kunnen keren.
Mede daarom zijn de laatste tijd meerdere nieuwe topmensen aangetrokken. Zo is in mei van dit jaar Rob van Dusseldorp aangetrokken nieuwe CFO. En begin deze zomer is Alexander Reuvers benoemd tot commercieel directeur van de Adecco Group Nederland. Met Jasper Rynders heeft het uitzendbedrijf nu dus weer een nieuwe topman in dienst.

Over Auteur

Reageer