USG People biedt medewerkers en flexkrachten gratis sneltest aan

1

USG People Nederland biedt werknemers en flexkrachten kosteloos een sneltest aan. Zo wil het bedrijf bijdragen aan het creëren van een veilige werkomgeving.

Testlocaties

Medewerkers en flexkrachten die corona-gerelateerde klachten hebben of in contact zijn geweest met een corona-patiënt kunnen een afspraak maken op een testlocatie.

Zij kunnen binnen 24 uur terecht bij één van de 60 sneltestlocaties in Nederland. De uitslag ontvangen ze binnen 30 minuten. Hiervoor is USG People een samenwerking aangegaan met Tigra. USG People is zelf niet betrokken bij de uitvoering van de sneltesten. Spoedtest.nl en Medprevent zijn verantwoordelijk voor de uitvoering, afwikkeling en communicatie met de werknemers. De werkgever wordt niet geïnformeerd over wie zich laat testen en de uitslagen.

Gezondheid en vitaliteit

Jessica van den Engel, Director People & Culture bij USG People, over de reden voor het aanbieden van de gratis sneltest: “Er werken duizenden mensen bij en via onze labels. Wij zien het als onze taak een serieuze bijdrage te leveren aan de gezondheid en vitaliteit van al deze werknemers. (..) We zijn blij dat we op deze manier kunnen bijdragen aan het creëren van een veilige werkomgeving en de gezondheid van onze medewerkers.”

USG People is het moederbedrijf van Unique, Start People, Secretary Plus en andere bedrijven die actief zijn op het gebied van arbeidsbemiddeling. Direct en indirect werken er dagelijks tienduizenden mensen voor USG People.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. Wil hier toch even op reageren. Super dat USG dit doet maar is dit nog nieuws? Ik denk dat veel uitzendbureaus dit inmiddels op grote schaal doen voor hun mensen en uitzendmedewerkers.

Reageer