Danielle Lambo nieuwe Directeur Transformatie en IT bij Adecco

0

Danielle Lambo (43) is benoemd tot Directeur Transformatie en IT van de Adecco Group Nederland.

Lambo houdt zich al enkele jaren bezig met veranderprocessen en IT binnen Adecco en werkt al bijna twintig jaar bij Adecco Group. Zij neemt dan ook de nodige veranderkennis ook uitgebreide strategische en IT ervaring mee.

Digitale positie versterken

De Adecco Group Nederland wil zijn digitale positie verder versterken bij bedrijven, de overheid en andere organisaties in de zakelijke markt. In haar nieuwe rol is Lambo verantwoordelijk voor strategisch programmamanagement en IT. Met deze benoeming wil de Adecco Group naar eigen zeggen ‘de kracht van IT en Transformatie nog meer bundelen’.
Als Directeur Transformatie en IT van de Adecco Group Nederland is Lambo verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de uitrol van de integrale digitale strategie. Haar focus ligt daarbij op het uitbouwen van het gebruikersgemak en het verder versterken van de (digitale) HR-dienstverlening.

Bron: The Adecco Group

Van de redactie:

Dramatische omzetdaling in Nederland

Er zijn dit jaar veel veranderingen doorgevoerd in de top van Adecco Group Nederland. Per 1 mei is Jasper Rynders gestart als de nieuwe Directeur Executive Relations. Ook is mei van dit jaar Rob van Dusseldorp aangetrokken nieuwe CFO. De nieuwe financiële topman is aangetrokken om nodige veranderingen te gaan doorvoeren binnen het uitzendbedrijf. En begin deze zomer is Alexander Reuvers benoemd tot commercieel directeur van de Adecco Group Nederland.

De vele verandering in de top van het uitzendbedrijf hebben ongetwijfeld te maken met sterk tegenvallende resultaten. Adecco Group Nederland verkeert in zwaar weer. De uitzender kampt al drie kwartalen op rij met een omzetdaling van meer dan 10% nadat begin deze maand bleek dat Adecco in Nederland ook in het tweede kwartaal het tij niet heeft kunnen keren.

Over Auteur

Reageer