Directiewijzigingen bij Brisker Group

0

Niels Brandsma (COO) en Paul den Ronden (CFO) gaan de Brisker Group verlaten. De rol van CFO wordt nu vervuld door Peter Schrijnemaekers.

paul den ronden
Paul den Ronden

Smart Services en Tentoo, de organisaties waar Brandsma en Den Ronden begonnen zijn, zijn inmiddels geïntegreerd in de Brisker Group waardoor het voor hen naar eigen zeggen ‘een natuurlijk moment’ is de verantwoordelijkheid voor de verdere groei en ontwikkeling van de Brisker Group over te dragen. Na een periode van overdracht, wordt de rol van CFO inmiddels vervuld door Peter Schrijnemaekers. Schrijnemaekers is hiervoor onder andere werkzaam geweest voor Exact en Raet.

Het directieteam van Brisker Group bestaat uit: Patrick Bakker (CEO), Elcke Jansen (CIOO), Dennis Luyten (CCO) en Peter Schrijnemaekers (CFO).

Tentoo, Pay for People en Holland Employment Experts

Brisker is de overkoepelende naam voor de groep van merken Tentoo, Pay for People en Holland Employment Experts. Als specialist in flexibele arbeid ondersteunt Brisker organisaties met payroll- en uitzendoplossingen en backofficedienstverlening op maat. Dat doet het met in eigen beheer ontwikkelde software.

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer