Tentoo neemt Antwerpse Ritmo over

0

Tentoo heeft Ritmo Art powered by ASAP overgenomen. Ritmo is gespecialiseerd in payroll voor artiesten en creatieve freelancers.

Vrijdag 1 februari 2019 ondertekenden Johan De Boel (directeur van Tentoo België) en Paul den Ronden (CEO van Brisker Groep) en Ruben Peumans (ASAP) de overname.

Met de uitbreiding haalt Tentoo expertise in huis in de begeleiding van artiesten en freelancers rond hun tewerkstelling. Johan De Boel (Tentoo België) over de overname: “Door de sterke aanwezigheid en de gevestigde naam van Ritmo Art in de Antwerpse creatieve sector was het bedrijf precies de partner waar wij naar op zoek waren om onze freelancers en opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen. De medewerkers van het kantoor van Ritmo Art in Antwerpen hebben met hun jarenlange kennis en ervaring voor ons een belangrijke meerwaarde.”

Brisker Groep

Tentoo maakt deel uit van de Nederlandse Brisker Groep, voorheen Pay for People Group. De Brisker Groep nam eind 2018 ook al Nextpayroll over. De Brisker Groep, met steun van participatiemaatschappij Waterland, heeft sterke groeiambities en overnames maken daar deel van uit.

Bron: Brisker Groep

Lees ook: Pay for People Group weer bij snelste groeiers

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer