Fleur Klijnsmit nieuwe CEO RGF Staffing the Netherlands

0

Fleur Klijnsmit (51) is benoemd tot CEO van RGF Staffing the Netherlands. Zij volgt met ingang van 1 april Eric de Jong op, die de functie sinds mei 2020 op interim basis heeft vervuld.

Klijnsmit is afkomstig van IBM, waar zij verantwoordelijk was voor het digitaliseren van HR processen, Business Process Outsourcing en HR Business Development trajecten bij een aantal grote internationale klanten. Voor IBM werkte ze bij verschillende internationale bedrijven, waaronder Manpower, Accenture en Randstad; ze opereerde daarbij op het snijvlak van HR, processen en ICT.

“Ik ben zeer verheugd dat we Fleur aan onze Nederlandse organisatie hebben weten te binden”, zegt Rob Zandbergen, CEO van de holding RGF Staffing. “Onze wereld digitaliseert steeds sneller en tegelijkertijd maken de mensen bij ons nog steeds het verschil. Ik ben ervan overtuigd dat Fleur de juiste persoon is om onze organisatie op beide vlakken toonaangevend te houden en in deze dynamische omgeving verder te laten groeien.”

Eric de Jong blijft als senior executive advisor voor de Board verbonden aan RGF Staffing. Onder zijn leiding heeft er in de afgelopen twee jaar een strategische herijking plaatsgevonden, waarbij meer verantwoordelijkheid bij de merken is neergelegd en de commerciële organisatie verder is versterkt, zo laat het concern in een persbericht weten.

Wijzigingen RGF Staffing The Netherlands

In 2016 nam het Japanse moederbedrijf Recruit Holdings USG People over. Afgelopen jaar is de naam veranderd in RGF Staffing The Netherlands, waaronder de volgende merken:  Start People, Unique, USG Professionals, Secretary Plus, ASA, Medi Interim, Technicum, en USG Freelance.
Er zijn dit jaar meerdere personele wijzigingen geweest in de top van RGF Staffing The Netherlands. Zo is Alfred Nanninga onlangs aangesteld als nieuwe MD Techniek bij RGF Staffing (verantwoordelijk voor de merken Technicum en USG Engineering).
En sinds begin dit jaar is Mandy Stevens de nieuwe managing director van Unique. Zij is Marion van Happen opgevolgd. (Marion van Happen heeft RGF Staffing The Netherlands verlaten en is sinds afgelopen maand de nieuwe CEO van HeadFirst Group.)

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer