Julian van der Meijden nieuwe CFO USG People Nederland

0

Julian van der Meijden is met ingang van 1 april 2020 benoemd tot CFO van USG People Nederland.  

In zijn nieuwe functie is Van der Meijden verantwoordelijk voor de financiële besluitvorming, planning en de financiële verslaglegging van USG People Nederland.
Van der Meijden treedt hiermee in de voetsporen van Johan Bogaard, die in januari afscheid heeft genomen van de organisatie.

Julian van der Meijden heeft een lange staat van dienst opgebouwd bij KPN. In de afgelopen twintig jaar bekleedde hij verschillende leidinggevende functies binnen het financiële domein van de organisatie. “Met deze bagage beschikt Julian over een brede en diepgaande kennis en ervaring wat hem in staat stelt zijn nieuwe rol als CFO van USG People Nederland met succes te vervullen”, zegt Adriaan Belonje, CEO van USG Nederland.

Julian Van der Meijden treedt toe tot het vijfkoppige bestuur van USG People Nederland, dat verder bestaat uit Adriaan Belonje (CEO), Marion van Happen (COO MKB en Specialty labels), Leonie Belonje (CHRO) en Kees Stroomer (COO Large Accounts en Commercie).

Meer informatie over recente directiewisselingen bij USG People Nederland:

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer