Carrière Uitzendbureau: dit jaar nog tien vestigingen openen

0

Fysieke uitzendvestigingen openen, en dat in coronatijd – dat doen niet veel uitzendbureaus. Maar Carrière Uitzendbureau heeft haar vestigingennetwerk aan het begin van het nieuwe jaar weer uitgebreid. De ambitieuze franchiseorganisatie wil dit jaar nog tien vestigingen openen.

Van loondienst naar zelfstandig ondernemerschap

Beide Carrière vestigingen worden geleid door zelfstandig ondernemers, respectievelijk Patrick Mulders (Lelystad) en Udo Heesen (Tilburg-Noord). Beide heren zijn geen vreemden binnen de organisatie en uitzendbranche, zij deden ervaring op in loondienst binnen de formule. Inmiddels zijn zij toe aan de volgende stap:een eigen Carrière uitzendbureau

Nog tien uitzendvestigingen

Commercieel directeur en mede-eigenaar Hurriyet Bagcan is ambitieus: ““Het is ons doel dit jaar nog tien nieuwe geschikte franchisenemers aan ons te binden. Franchisenemers die passen binnen onze organisatie en onze strenge selectiecriteria doorstaan”. Over de manier waarop Carrière haar doelen gaat verwezenlijken is Bagcan vastberaden. Op dit moment is de organisatie in gesprek met een aantal potentiële kandidaten. Daarnaast start zij per februari met een campagne gericht op het bereiken en stimuleren van nieuwe franchisenemers.

Carrière Uitzendbureau

Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is gespecialiseerd in het bemiddelen in uitvoerende functies binnen de logistiek, productie en techniek. De franchise-organisatie bestaat uit franchisevestigingen, non-franchise vestigingen en inhouse vestigingen. Carrière heeft een vestigingennetwerk van 37 vestigingen verspreid over Nederland met een hoofdkantoor gevestigd in Berkel en Rodenrijs.

Carrière is een deelneming van Staffing Associates Group, dat landelijke opereert onder de merken Carrière en HappyNurse.

Lees ook: Carrière Uitzendbureau neemt Holland Contracting over

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer