Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Flexmarkt. Klik hier
Branche-Informatie

Nieuws 1482 bekeken

Goed eerste kwartaal voor DPA

De omzet en brutowinst van detacheerder DPA zijn in het eerste kwartaal van dit jaar gegroeid ten opzichte van een jaar eerder.

Dat heeft DPA donderdag bekendgemaakt.

De omzet kwam in het eerste kwartaal van 2012 uit om 15 miljoen euro, tegenover 14,8 miljoen in het eerste kwartaal van 2011. ‘DPA is er in het eerste kwartaal in geslaagd om de positieve trend vast te houden die in de tweede helft van 2011 is ingezet’, zegt Eric Winter, CEO van DPA.

De winst voor aftrek van rente, belastingen, afschrijvingen en amortisatie van goodwill (EBITDA) was in het eerste kwartaal van 2011 nog negatief. Deze is nu met 1,8 miljoen euro gestegen naar 1,3 miljoen. Over het eerste kwartaal rapporteert DPA een nettowinst van 0,7 miljoen euro.

Of registreer je om te kunnen reageren.