ABU en NBBU starten onderzoek naar intercedenten

0

Brancheverenigingen ABU en NBBU zijn een online onderzoek begonnen naar de intercedenten in Nederland, met de vraag of de intercedent van vandaag voldoende is uitgerust om te voldoen aan de taken die haar te wachten staan. De arbeidsmarkt verandert immers in een rap tempo.

Is de intercedent van vandaag klaar voor de toekomst? vragen de brancheverenigingen zich af. “De arbeidsmarkt verandert snel, maar verandert de uitzendbranche mee? Is de intercedent van vandaag klaar voor de toekomst?,” aldus de aankondiging van het onderzoek ‘Vakbekwaamheid van de Intercedent 2020’ op de website van de ABU.

Het onderzoek (ongeveer 20 minuten) kan de deelnemende respondenten een cadeaubon van 20 euro opleveren bij Bol.com. Deelnemers kunnen na het onderzoek hun antwoorden downloaden en uitprinten.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer