Adecco sluit jaar goed af

0

The Adecco Group heeft de omzet in 2022 zien groeien (+5%). Ook in de Benelux is in het laatste kwartaal omzetgroei geboekt (+3%).

Dat blijkt uit de cijfers over het vierde kwartaal en heel 2022 die het uitzendconcern heeft bekendgemaakt.

De omzet van The Adecco Group kwam in het vierde kwartaal uit op 6,2 miljard euro, een (organische) omzetgroei van 5% ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder. In het derde kwartaal van vorig jaar boekte Adecco ook al een omzetgroei (+6%).
Over heel 2022 is een omzet van ruim 23,6 miljard euro geboekt, een omzetgroei van 5% ten opzichte van 2021.

Cijfers over Adecco Nederland zijn niet gerapporteerd. Wel maakt Adecco bekend dat de omzet in de Benelux met 3% is gegroeid in het laatste kwartaal. Dat is positief aangezien Adecco Group Benelux nog een omzetdaling kende in het derde kwartaal (-3%).

Het jaar 2022 is dus goed afgesloten, maar de start van 2023 was voorzichtig. In december was de groei nog +6%, in januari dit jaar waren de volumes wat lager.

Adecco zegt voortgang te boeken met de ingezette organisatieverbeteringen. In het derde kwartaal kondigde het uitzendconcern al aan dat het management onder het motto Simplify. Execute. Grow.’ de organisatie meer gaat stroomlijnen.

Bij Adecco Nederland zijn onlangs enkele directiewijzigingen geweest.
Lees ook:

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer