Headfirst neemt belang in online arbeidsintermediair Associates

0

Bemiddelaar van ICT-professionals Headfirst neemt een meerderheidsbelang in de online arbeidsintermediair Associates, dat zich voornamelijk richt op financieel en IT-personeel.

Associates is een online intermediair, en startte eind 2008 als onderdeel van Dialogues Incubator, dat weer een dochteronderneming is van ABN Amro. Naar eigen zeggen is Associates momenteel preferred supplier bij ABN, het ministerie van Financiën, Fortis Bank Nederland, Royal Bank of Scotland en de Belastingdienst. HeadFirst neemt per 1 juli een meerderheidsbelang van 60 procent in Associates. De overige 40 procent blijft in handen van Dialgues Incubator. Verdere financiële details worden niet bekend gemaakt.

Door de samenwerking ontstaat een gezamenlijk bestand met daarin ruim 10 duizend specialisten die werkzaam zijn als zelfstandig ondernemer en 60 duizend specialisten die werkzaam zijn bij de bestaande leveranciers van HeadFirst.

HeadFirst is gevestigd in Hoofddorp en heeft in 2009 een omzet van € 200 miljoen gerealiseerd. Dagelijks zet het bedrijf gemiddeld tweeduizend professionals aan het werk bij opdrachtgevers.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer